Wat onze gasten zeggen …

Tien dagen mocht ik genieten van de zon, de wind, het wandelen, het eten (vooral de toetjes) en de zorgzame gastvrijheid van Sabine en Pascal. Het wandelarrangement biedt afwisselende wandelingen zowel qua lengte als het landschap. Met tussendoor een heerlijke Spaanse lunch op een terrasje en aan het eind de rust bij het verwarmde zwembad en een heerlijke maaltijd verzorgd door Sabine en Pascal. Een prima locatie om even helemaal er uit te zijn en de diversiteit van Fuerteventura op een actieve manier te verkennen.

Anja VerweijJanuari 2020

Net een heerlijke wandel vakantie gehad, verzorgd door Sabine en Pascal van Villa Vital (dat rijmt ;). Zij brengen je naar plekken waar je anders nooit zou komen. De verzorging is super. Goede gastheer en gastvrouw die het iedereen naar de zin willen maken en dat lukt ze ook. Op groepsniveau en op individueel gebied. Volgend jaar hoop ik weer te komen. Wie weet met zelfde gezellige groepje. 😎

Els B.Januari 2020

De start van de dag met het lichaam soepel te maken en te houden en daarna een heerlijk en gezond ontbijt. Ook al is de groep divers, Sabine en Pascal zorgen ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt bij de wandelingen. Omdat er op verschillende plekken wordt gestart krijg je veel te zien van het eiland. Alles vindt plaats in een ongedwongen, vriendelijke sfeer waarbij maatwerk wordt geleverd. Sabine en Pascal, ik wens jullie veel succes met jullie onderneming en gun vele gasten dit heerlijke verblijf!

Marja RoussenJanuari 2020

Van 15 t/m 22 december heb van ik een heerlijke vakantie genoten in Villa Vital. Prachtige wandelingen gemaakt met mooie vergezichten. Heerlijk gegeten in de plaatselijke restaurantjes tussen de middag.

En het diner wat Sabine en Pascal ons hadden voorgeschoteld was iedere dag weer een verrassing. Zo gevarieerd en gezond. Wat ik ook prettig vond waren de oefeningen van een half uur voor het ontbijt. Een goede warming up voor de wandelingen. En de groep was niet zo groot dus het onderlinge contact was erg gezellig. Ik heb daarom een heerlijke vakantie gehad en vertel het ook mijn kennissen om het zeker ook een keer te doen. En Sabine en Pascal bedankt voor de gastvrijheid en het meedenken met de gasten.

Liefs Ineke

Ineke A.December 2019

“Wat een mooie plek in een prachtig landschap om even weg te zijn uit de drukte van alledag in Nederland! Een bezoek gevuld met wandelingen over hoge heuveltoppen, de straffe wind om je heen, de warme zon op je lijf, het indrukwekkende woeste breken van de golven op de kust, de immens prachtige sterrenhemel en de totale stilte! De hartelijkheid, enthousiasme en interesse van Sabine en Pascal gaven een gevoel van warm welkom en maakten het verblijf tot een bijzondere ervaring!

Anne van S.December 2019

“Een fantastische wandelvakantie gehad met de groep singles. Pascal en Sabine houden van de natuur en hebben dan ook heel mooie wandelingen uitgestippeld. ‘S middags lunch in een plaatselijk restaurantje en ’s avonds een gezonde maaltijd met elke dag een toetje om je vingers af te likken. De kamers waren verzorgd en het verwarmde zwembad was zalig. Een ideale plek om je batterijen op te laden.

MarianneDecember 2019

“Een fantastische wandelvakantie gehad bij Villa Vital, een prachtige rustig gelegen locatie midden op het eiland Fuerteventura met een verwarmd zwembad. De dag begon met een half uurtje oefeningen in de yoga ruimte.

Na een uitgebreid ontbijtbuffet gingen we op pad om op verschillende locaties op het eiland mooie wandelingen te maken. Onder de middag werd er gezamenlijk geluncht. Sommige wandelingen waren pittig, maar het uitzicht boven maakte het de moeite waard. Andere wandelingen waren minder zwaar, werden gecombineerd met een bezoek aan een markt, historische dorpjes of het strand. ‘s Avonds een heerlijk diner bij Villa Vital.

Pascal en Sabine zijn hartelijk en gastvrij, en doen er alles aan om je een onvergetelijke week te bezorgen. Wij komen zeker terug !”

Petra & RobinDecember 2019

Voor wie op zoek is naar een mooie, super-relaxte en centraal gelegen plek! Pascal en Sabine waren heel vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Lekker ontbijt, ook aandacht voor gezonde voeding en leefstijl. Ook voor birding een ideale plek om alle hotspots te verkennen.

Mark & KarinNovember 2019

“Wat heb ik een fantastische tijd gehad bij Villa Vital. Ik werd er zeer hartelijk ontvangen door Sabine en Pascal. Mooie kamers en heerlijke maaltijden en niet te vergeten ook zalig gezwommen. We hebben prachtige wandeltochten gemaakt en ook pittoreske dorpjes bezocht. Wat heb ik ontzettend genoten van Villa Vital en zijn mooie omgeving. Helemaal Toppp!!!! Gr Marry😄”

Marry S.November 2019

Heel prettig verblijf, mooie kamer, goed verzorgd ontbijt en avondeten. Mooie binnentuin met zwembad, prima om uit te rusten. Ideale locatie als basis voor fietstochten op de racefiets op het super-rustige middengedeelte van het eiland. Veel ondersteuning door Sabine en Pascal bij fietshuur en routes.

Jan & KatrinOktober 2019

Very nice place to stay in the centre of the island. Friendly owners, great food. Very good support if you are visiting for cycling. (GPX routes etc)

Andrew EnstoneOktober 2019

“Wandeltochten maken op Fuerteventura… betere gidsen dan Sabine en Pascal kan je je niet wensen.
Na een week voelde ik me heel ontspannen en gezond. Villa Vital ligt centraal op het eiland in een totaal niet toeristische omgeving.
Ik had geen auto gehuurd dus bleef ik ’s avonds “thuis” waar koffie, thee en fruit altijd klaar stond. Het (biologische) ontbijt en avondeten was heerlijk.
Al met al een prima adres voor mensen die graag in een kleinschalige accommodatie verblijven met persoonlijke aandacht voor de gast.”

Hennie JensenSeptember 2019