Fuerteventura – een waar golfparadijs

Golfen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de Canarische Eilanden … dan hebben we een verrassing voor je: op Fuerteventura vind je maar liefst vier prachtige 18-holesbanen.

Fuerteventura is het meest geerodeerde eiland van de Canarische Eilanden, je vindt er weinig groen, nauwelijks bomen en er valt slechts een paar dagen per jaar regen. Toch vind je hier, in het midden en zuiden van het eiland, vier prachtig aangelegde 18-holesbanen. In het uiterste noorden, bij Corralejo, ligt ook nog een 9-holesbaan. Deze zijn allemaal voor het publiek toegankelijk. Tel daarbij de ca. 3000 uren zon per jaar en je hebt een fantastische golfbestemming.

Combineer je je golfactiviteiten met bijvoorbeeld een dagje strand, één of meerdere mooie wandelingen op het eiland of een bezoek aan het molenmuseum en je hebt een actieve, ontspannende topweek op slechts 4 uur vliegen vanaf Nederland / Belgie.

Om je een goed overzicht te geven van de golfmogelijkheden op Fuerteventura vatten we hieronder de vier 18-holesbanen voor je samen.