Huisregels Villa Vital Fuerteventura (VVF)

Goed om te weten …

Vakantie betekent ‘vrijheid blijheid’ … zoveel mogelijk doen wat je wilt en zo min mogelijk regeltjes. Dat is ook onze insteek.

Boek je een verblijf bij ons, zij het op basis van Bed & Breakfast of middels een ‘Arrangement’, dan geldt er een aantal (wat wij noemen) ‘Huisregels’. Hierdoor zal jouw verblijf bij ons, en dat van andere gasten, zo aangenaam mogelijk zijn.

Terrein

1. Villa Vital is geheel rookvrij, ook buiten in de tuin en rondom het zwembad.

Rookvrije accommodatie

Zwembad

2. Het zwembad is geopend van 7:30 u tot 21:00 u, behalve tijdens het diner.

3. Het zwembad wordt ’s ochtends tussen 10:00 – 11:00 u schoongemaakt. Tijdens arrangementen is het tijdstip afhankelijk van het programma.

villavital zwembad 600x450 1

Eten / drinken

4. Koffie, thee, water en fruit staan de hele dag gratis tot je beschikking.

5. Drankjes anders dan bij punt 4 graag bij je eigen kamernummer aankruisen op de lijst op de koelkast. Deze worden op de laatste dag afgerekend, bij voorkeur contant of ter plekke overmaken.

6. Ontbijt is mogelijk vanaf 7:30 u en tot 10:00 u. Geef dit graag vooraf door, dan zetten we het zo vers mogelijk klaar.

7. Voor B&B gasten: Wil je ’s avonds bij ons dineren? Geef dit dan een avond van tevoren door i.v.m. inkoop. De aanvangstijd is 18:30 u, of anders in overleg. Dineren kan 4 dagen per week. Prijs is € 15,= p.p. voor driegangendiner of € 7,50 voor een maaltijdsalade of soep + brood.

8. De keuken is niet voor algemeen gebruik. Het is niet toegestaan zelf maaltijden mee te nemen / te bereiden, noch om zelf meegebrachte drank te nuttigen (tenzij vooraf door ons bevestigd).

9. Een goede hygiëne is belangrijk om ongedierte (b.v. kakkerlakken) buiten de deur te houden. Daarom is het niet toegestaan om eten in de kamer te bewaren.

Kamers / schoonmaak

10. De kamers worden twee keer per week schoongemaakt.

11. Beddengoed wordt één keer per week verschoond.

12. Twee keer per week worden de badkamerhanddoeken vervangen. De zwembadhanddoeken één keer per week.

Water / stroom

13. Je verblijft op een eiland, water en stroom zijn minder ‘vanzelfsprekend’ dan in West-Europa. 99,9% van de tijd werkt alles goed, maar het kán zijn dat er ‘even’ geen aanvoer is van water of stroom.

14. Water wordt gezuiverd uit zeewater en wordt aangevoerd via de straat. Omdat er heel af en toe geen toevoer is, hebben we 2 voorraadtanks van 500 liter op het dak staan. Wees dus graag zuinig met water, zodat er voor iedereen genoeg is als de toevoer langdurig wegvalt.

15. Water wordt verwarmd door 4 zonnepanelen. Als het enkele dagen bewolkt is, kan de watertemperatuur wat lager zijn. Wees dus graag zuinig met warm water.

VillaVital zonnepanelen

WIFI

16. In onze Villa, buiten bij het zwembad en in de voortuin is WIFI aanwezig. Ook hier geldt, we zitten op een eiland, zonder b.v. glasvezel. Onze WIFI komt via een schoteltje op het dak van een zendmast hoog op een berg. Het kán dus wel eens gebeuren dat er de WIFI eruit ligt. Dit ligt buiten onze macht.

Overige zaken

17. ’s Ochtends tot 8:00 u en ‘s avonds vanaf 22:00 u vragen we onze gasten zo rustig mogelijk te zijn, zowel binnen als buiten. Andere gasten willen ook genieten van hun nachtrust, vóór of na een al dan niet actieve dag.

18. De boeken in de boekenkast in de gemeenschappelijke ruimte staan tot jouw beschikking, evenals de spelletjes. Graag na gebruik netjes terugzetten voor anderen.

19. Geniet!

Sabine & Pascal

Gemeenschappelijke boekenkast