Wat deelnemers aan onze online programma’s zeggen …

“Mooi om te zien dat iemand duizenden kilometers verderop je zo van dichtbij bij kan staan en vooruit helpen.

Naar volle tevredenheid volg ik het Jij, Gezond & Fit-programma bij Sabine. Ik zocht een professionele begeleider die én verstand heeft van voeding én van sporten én in staat is integraal naar iemands lijf en hoofd te kijken. Die de unieke situatie waardeert en daar mee kan werken.

Over ‘gezond en fit’ heb ik de afgelopen jaren al best veel zaken op een rijtje gezet, maar de magische mix in die kennis ontbrak nog. Ik zat op een dood spoor, zo voelde het. Maar met Sabine aan mijn zijde begint de boel weer vlot te trekken.

De informatie die zij biedt is uitgebreid maar behapbaar. Het eet-leefdagboek toont zich goed gereedschap. Maar vooral de online 1-op-1 sessies zijn voor mij van toegevoegde waarde. Ik voel me in goede handen bij Sabine. Ze ordent mijn kennis en kunde en mijn vele vragen. Ze laat alternatieven zien en licht fijn toe. Mijn inzet voor een gezonde en fitte levensstijl wordt voelbaar en zichtbaar effectiever.”

lilian 2

“Ik wil even zeggen dat het goed gaat met mij en mijn darmen! Ben erg blij dat ik bij je op consult ben geweest en dat je me zo goed begeleid hebt! Inmiddels bijna een half jaar na het laatste consult ben ik erg tevreden over het resultaat: een regelmatigere stoelgang en geen buikpijn meer! Daarnaast wil ik je vertellen dat ik zwanger ben, ruim 20 weken nu en ik voel me van het begin af aan erg energiek en ervaar (nagenoeg) geen klachten!”

“Na 22 jaar zoeken eindelijk de oorzaak gevonden van mijn extreme vermoeidheid. Wat ben ik blij dat ik Sabine gevonden heb!

Ik liep al jaren rond met klachten als opgeblazen gevoel, buikpijn, zin in zoet na het eten en vermoeidheid vooral na bepaalde maaltijden. Zoekend naar eventuele oplossingen op het internet kwam ik Sabine tegen. Ik had al eens van iemand de suggestie gehad dat mijn klachten verband zouden kunnen houden met een candida. Uit de online test plus de intake die ik bij Sabine deed bleek dit ook het geval te zijn.
Uiteindelijk heb ik besloten om structureel iets aan mijn klachten te gaan doen en ben met haar programma gestart. Aangezien ik in Singapore woon was ik eerst nog sceptisch of ik dat wel op afstand zou kunnen doen, maar dit bleek geen enkel probleem te zijn.

Ondanks dat ik in de 9e week van het programma een ongeluk kreeg met ziekenhuisopname en operatie tot gevolg, heb ik het programma goed kunnen volhouden. Mijn klachten zijn grotendeels weg en ik ben een aantal kilo’s kwijt. Vooral de totaal aanpak van Sabine, zoals de online informatie, de persoonlijke gesprekken via Skype, supplementen en de recepten hebben mij goed geholpen.”

“Ik ben het programma van Sabine gaan volgen omdat ik mijzelf heel erg herkende in alle klachten die genoemd werden. De voornaamste reden voor mij om mee te doen was het krijgen van meer energie. Vóór het programma moest ik iedere vrije dag in de middag minimaal 1,5 uur naar bed, anders trok ik de dag niet. Op mijn werkdagen was die energiedip er ook, maar kon ik er doorheen omdat het moest.

Nu na 4 maanden kan ik zeggen dat ik de hele dag door op kan zijn, er veel minder energiedips zijn en als ze er zijn dan weet ik waardoor het is gekomen.
In het begin was het candida-vrij eten even zoeken en wennen, maar later lukte het me goed om te zien of ik een product wel of niet kon eten.”

“Ik dacht op een gegeven moment dat het normaal was om overdag te gaan slapen en had me er al bij neer gelegd dat ik veel te zwaar zou blijven …
Want voor mijn gevoel had ik echt alles al geprobeerd, therapie om het eetprobleem aan te pakken, antidepressiva omdat ik steeds somberder werd, allebei diëten (weightwachers, sonja, voedselzandloper) en at ik behoorlijk gezond.

Maar toch lukte het niet om uit die vicieuze cirkel te komen, ik bleef moe, het gewicht ging niet omlaag en doordat ik het gevoel had te falen voelde ik me somber.
Toen zag ik op Facebook een link staan met een online candida-test en daaruit bleek dat ik heel grote kans had op een candida in mijn darmen.

Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik en ik ben in gesprek gekomen met Sabine, het eerste gesprek via Skype gaf me een heel goed gevoel en ik voelde me gehoord en serieus genomen waardoor ik de stap nam om het programma te gaan volgen.
De kosten schrokken me in eerste instantie wel af, maar ik was ervan overtuigd dat dit wel eens het missende stukje kon zijn waarom het steeds niet lukte om vooruit te komen.

De eerste strenge fase was moeilijk maar al snel merkte ik verandering en dat stimuleerde samen met de coaching enorm om door te zetten.
Dat ik overdag niet moe meer was, was het eerste dat op ging vallen, de kilo’s gingen er niet af maar Sabine bleef me positieve motivatie geven om alle andere verbeteringen te zien.

Uiteindelijk bij het einde van het programma ging ik bij Sabine meten en bleek er ondanks dat ik in kilo’s niet veel kwijt was toch heel veel in omvang veranderd te zijn.
En wat het mooiste resultaat is voor mij, is dat ik gestopt ben met de antidepressiva en zoveel meer energie heb gekregen dat ik steeds meer kan sporten en een nieuwe studie ben begonnen.

Nu is de manier van eten een gewoonte geworden en hoort het helemaal bij mijn leven.”

 

Al vanaf de eerste week werden mijn klachten minder. Dat klinkt voor mij nog steeds als een sprookje, want ik had al van alles geprobeerd maar nog nooit had iemand mij verteld dat ik door mijn eetgewoonte de Candida aan het verwennen was. Ik at nl. voor mijn gevoel al heel gezond.

In de loop van het traject ging het steeds beter. Mijn klachten verdwenen één voor één waarbij de obstipatie de hardnekkigste bleek te zijn maar daar heb ik dan ook al vanaf dat mijn allervroegste jeugd last van. Maar ook die verdween langzamerhand.

Ik gebruik al vanaf het begin van de begeleiding door Sabine geen medicijnen meer en als ik goed ben voor mijn lijf door me te houden aan een paar basisregels, dan is mijn lijf ook goed voor mij.

Bijkomend voordeel is dan ook nog dat ik door geen suiker en (bijna) geen alcohol meer te nemen ook die laatste 5 kilo die ik maar niet kwijt raakte nu wel ben afgevallen.”

 

“Ik liep al een tijdje met een aantal klachten, zoals migraine, eczeem, opgeblazen buik, moe en toename van gewicht ondanks dat ik niet veel at. Door acupunctuur waren de migraine en eczeem wat minder geworden. De andere klachten bleven behoorlijk aanhouden.

Ik zag Sabine staan op een beurs. Er zat een folder van haar in de goodiebag die ik had meegekregen. Ik ben toen op internet gaan speuren op haar website en ik was er meteen van overtuigd dat ik candida had. Hoewel ik door de informatieve opbouwfase goed voorbereid was, vond ik de strenge fase (de eerste 4 weken van het dieet) heel erg zwaar.

Mijn klachten zijn weg. Ik voel me nu heel goed en ik ben ook niet meer moe. Ik heb vooral heel veel geleerd over voeding. En de overtollige kilo’s ben ik kwijt.

Sabines persoonlijke aanpak en begeleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik dit dieet makkelijk kon volhouden.”

“Ik heb Sabine gevonden via internet. Ik had lange tijd vele klachten. De meest vervelende klacht was de grote vermoeidheid, waardoor ik als het kon elke middag graag ging slapen. En in de avond het liefst om 21.00 uur in slaap viel. Daarnaast had ik vele kleine klachten: onrustige huid, opgeblazen buik, zere ogen, soort van hooikoorts, aanslag op tong enz. Pas na het lezen over candida in de darmen bracht ik de klachten met elkaar in verband.
Ik ben begonnen met het programma van Sabine. En daarnaast ook meer gaan bewegen. Ik zag erg op tegen de strenge fase van eten. Geen brood, suiker, koolhydraten. Maar uiteindelijk viel het erg mee. De behoefte aan zoet en snacken tussendoor verdween snel en ik had geen honger. De klachten waren na enkele weken verdwenen en ik voelde me fitter. Ik ben iets afgevallen. Ik wil graag nog meer afvallen, dus ga nog een tijdje met het programma door. Maar ik ben wel overtuigd van het effect van voeding op je lijf.
Dank Sabine voor het inzicht en de goede begeleiding.”

“De eerste week zit erop. Het is mij erg meegevallen. Ik begin al beter in mijn vel te zitten. Zelfs een dagje shoppen met mijn dochter is goed gegaan. Ik had mijn eigen eten meegenomen.

De opbouw van het programma (voorbereidingsfase, strenge fase en bewuste fase) heb ik als zeer prettig ervaren.

Iedere week keek ik uit naar de nieuwe recepten en de informatie die je per mail ontvangt. Veel recepten heb ik uitgeprobeerd en ook zelf recepten bedacht. En wat op papier mij niet aansprak, probeerde ik toch uit en bleek een heerlijk recept.

Wel voelde ik mijn lichaam veranderen en kreeg ik reacties van mijn omgeving dat ik er goed uitzag en ik toch wel heel wat kilootjes kwijt was.”

 

“Via via kwam mij ten gehore wat het dieet van Sabine voor effect kon hebben. Tijdens het lezen van de verhalen en informatie over de klachten op haar site, herkende ik veel van mijn eigen klachten. Opgezette buik, slechte stoelgang, schimmelinfecties, chronisch verstopte neus, lusteloosheid en vermoeidheid waren daar enkele van. De positieve reacties waren voor mij de doorslag om het dieet te gaan volgen.
In mijn beleving leefde ik al gezond en probeerde ik rekening te houden met de invloed van voedingsmiddelen op mijn lijf.
Dankzij de deskundige begeleiding en de adviezen van Sabine ben ik tot nieuwe inzichten gekomen over voeding en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Uiteindelijk heeft het dieet mij geweldig hebben geholpen bij mijn klachten, nagenoeg zijn de meeste klachten verholpen. Dit is zeker een leefstijl die ik wil volhouden! Om die reden zal ik ieder ander met herkenbare klachten verwijzen naar Sabine.”

 

“Ik heb een intake gedaan en vervolgens het programma “Jij, gezond & fit”. De reden was dit ik meer wilde weten over een passend voedingspatroon. Daarnaast had ik last van energiedips na de lunch.
Door het programma en de gesprekken ben ik bewuster, en anders gaan eten, dit heeft voor meer energie gezorgd en het verdwijnen van de energiedips.
Daarnaast ben ik voedingssupplementen gaan slikken, hierbij heb ik het idee dat zij er nu voor zorgen dat ik minder snel ziek ben.
Samengevat kan ik dit programma aan iedereen aanbevelen, ook als je geen heftige klachten hebt maar wel lekkerder in je vel wil raken.”

“Ook als je niet kampt met overgewicht of duidelijke candida klachten kan Sabine Weites je met dit helpen om je vitaliteit terug te krijgen. Je krijgt een persoonlijk en goed onderbouwd voedingsadvies. Voor mij voelde dit advies meteen als ‘ja, dit advies klopt’. De richtlijnen zijn zo helder dat je ze direct praktisch toe kunt passen. Ook krijg je super interessante eBooks over diverse gezondheidsaspecten van voeding. Het programme heeft zoveel diepgang dat je na afloop goed in staat bent de keuzes te blijven maken die bij jou passen. Ik kan het programma van harte aanbevelen.”

“Een absolute aanrader. Ik ben nu 60 en heb nog nooit zoveel energie gehad en ben nog nooit zo helder in mijn hoofd geweest als na dit programma.”

“Bij mij werd er candida geconstateerd. Wel van gehoord, maar niet dat je het beste er vanaf kunt komen dmv een candida-dieet.
Op internet wordt er zoveel over geschreven, dat ik er duizelig van werd. Wat wel en wat niet te doen.
Dit programma was voor mij DE uitkomst. Duidelijk en zeer praktisch.
De recepten zijn lekker en het meeste bio te halen bij de Appie.
Dus een aanrader!!”

“Ik ben enthousiast over het programma. Ik ben mij energieker en fitter gaan voelen. Dank voor de begeleiding. Ik vond de feedback positief. Er werd snel gereageerd op de mails, vragen over het programma of bij technische problemen (inloggen, downloaden e-book enz). Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Top.”

“Ik heb de consulten als heel positief ervaren. Sabine gaf goed inzicht welke factoren van invloed kunnen zijn op gezondheidsklachten. De uitslagen van het bloed- en ontlastingsonderzoek geven zoveel meer informatie dan via de huisarts. Dit wil ik iedereen aanraden.”

“Ik merk dat mijn lichaam positief is veranderd. De vetverdeling is beter en de huidstructuur ook. Ik voel me fit en kan veel meer aan, ook mentaal. Maar het fijnste is dat ik meer grip heb gekregen op hoe mijn lijf functioneert.
Ik ben heel blij met Sabine’s behandeling. In haar houding was ze vooral coachend aanwezig en gaf ze vanuit haar deskundigheid gedoseerd informatie. Ze liet de keuzes echter aan mij. Deze behandeling is echt een investering geweest in mijn gezondheid die langere tijd doorwerkt. Ben er blij mee!”

“Toen ik bij jou kwam was ik futloos en erg vermoeid. Ik had nergens zin meer in en als ik mijn huishouden moest doen, moest ik telkens heel gauw rusten. Om alleen mijn woonkamer schoon te maken, deed ik 3 dagen over. Nu, na jouw begeleiding en hulp heb ik heel veel meer energie! Maar wat belangrijker is, is dat ik ook geen pijn meer heb in mijn hand en knie. De artrose is natuurlijk niet weg, maar de pijn wel, ik kan nu weer heel gemakkelijk naar boven lopen en eigenlijk alles weer doen wat ik wil doen. Je begeleiding via Skype vind ik erg fijn.

Ik zal andere mensen zeker aan raden om eens verder te kijken dan alleen de huisarts en dokters in het ziekenhuis! Ik wil je van harte bedanken dat je er voor mij bent en dat je zo’n geweldige impact heb op mijn gezondheid! Dank je wel!”

 

Vakkundig, eerlijk en realistisch advies. Niet moeilijker gemaakt dan dat het hoeft. Sabine is iemand met ervaring. Niet alleen met mensen begeleiden, maar ook in haar eigen leven.”

“Na een langdurige worsteling met voeding, beweging en intensieve therapie heb ik al veel gewonnen. Toch vond ik het nog lastig om een juiste balans te vinden tussen voeding en beweging. Van beide niet teveel en ook zeker niet te weinig. Deze onzekerheid heb ik een tijdje geleden uitgesproken bij Sabine. Zij stelde voor een intakegesprek te doen, om te kijken hoe ze mij verder kon helpen. Na dit intakegesprek heb ik een week lang mijn week menu en sportmomenten bijgehouden. Na aanleiding van deze gegevens heeft Sabine advies gegeven. Dit advies heeft mij enorm geholpen. Gezond eten en regelmatig bewegen deed ik in mijn beleving al wel. Toch adviseerde Sabine hier en daar kleine veranderingen aan te brengen, zodat ik mezelf beter zou ‘voeden’, met gezonde producten. Dit was in het begin zeker even wennen en zoeken. Maar ook Sabine heeft mij er bewust van gemaakt hoe belangrijk het is om te bewegen en daarbij zeker niet minder, maar gezond te eten. Ik beleef nu ook erg veel plezier aan het zoeken, vinden en klaarmaken van gezonde, voedzame maaltijden.”