Optie nemen op één van onze arrangementen

Waarom een Optie nemen?

Heb je interesse in één van onze arrangementen, maar ben je nog niet 100% zeker of je wílt of kán deelnemen? Dan kun je een ‘Optie’ nemen. Op die manier voorkóm je teleurstellingen als het arrangement plots vol zit.

Onze Arrangementen bieden plaats aan maximaal 8 gasten. Als jij een Optie neemt voor een specifiek arrangement voor bijv. 2 personen, en er komt daarna een nieuwe boekingsaanvraag bij ons binnen waardoor er, gegeven het aantal al bevestigde deelnemers, niet genoeg plaats meer zou zijn voor jullie tweeën, dan krijg jij van ons een seintje en krijg je voorrang op de nieuw binnengekomen boekingsaanvraag. Een Optie geeft je dus het voorrecht zelf te kunnen beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen als het arrangement bijna vol zit.

Hoe het werkt + Voorwaarden

Om zowel jou als ons zekerheid te bieden gelden de volgende regels voor onze Opties:

 • De Optie geldt voor één type arrangement

  Afhankelijk van je keuze: alleen voor wandelen OF racefietsen OF toerfietsen OF combi OF

 • De Optie geldt voor één specifieke datum
  • Bijvoorbeeld: neem je een optie voor een wandel-arrangement op 6 april, dan geldt deze niet voor een wandel-arrangement op 12 mei.
  • Uitzondering: arrangementen met dubbele aankomstdata, zoals vermeld op de Data & Prijzen pagina’s.
 • De Optie geldt voor het in stap 2 opgegeven aantal personen
 • De Optie is pas geldig als de bijbehorende betaling is voldaan

  Betaling volgt in Stap 2 in het volgende scherm.

 • Heb jij een Optie voor een specifiek arrangement en een specifieke datum, en er komt een nieuwe boekingsaanvraag bij ons binnen waardoor er, gegeven het aantal al bevestigde deelnemers, niet genoeg plaats meer zou zijn voor jou / jullie, dan krijg jij van ons een seintje per e-mail. Je hebt dan 24 uur de tijd om:
  • je boeking te bevestigen (middels het invullen van het betreffende boekingsformulier op deze website)
  • af te zien van deelname

  Géén reactie binnen 24 uur na onze e-mail betekent dat je afziet van deelname.

 • Zodra er méér Optie-aanvragen zijn dan vrije plaatsen bij het specifieke arrangement, dan krijgen alle aanvragers van een Optie tegelijk een seintje per e-mail. Je kan dan kiezen om:
  • je boeking te bevestigen (middels het invullen van het betreffende boekingsformulier op deze website). Boekingsaanvragen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.
  • de Optie te behouden
  • af te zien van deelname

Kosten

Een Optie nemen op een specifiek Arrangement kost € 25,00. Dit dien je hierna in het volgende scherm te voldoen.

Besluit je daarna daadwerkelijk deel te nemen aan datzelfde specifieke Arrangement met (minimaal) het in de Optie opgegeven aantal personen, dan brengen we deze € 25,00 in mindering op de factuur en heb je dus in principe niets betaald voor je Optie-aanvraag.

Besluit je af te zien van deelname, of wél deel te nemen maar met minder personen dan in de Optie vermeld, dan volgt géén restitutie van de betaalde € 25,00.

Opties nemen op meerdere Arrangementen is mogelijk, vul dan onderstaand formulier meerdere keren in met elke keer een andere Arrangements datum.

Stap 1 (van 2): Kies het type arrangement, de bijbehorende datum en het aantal personen

Hierna: Stap 2 (van 2): Betaling (in vervolgscherm)