Vanuit Villa Vital organiseren wij diverse arrangementen voor ‘actieve rustzoekers’, gasten die houden van een actieve en gezonde leefstijl.

Kleinschaligheid, vrijheid en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. De groepen bestaan daarom uit maximaal 8 (volwassen) deelnemers.
Wil je een arrangement boeken voor een grotere groep? Neem dan even contact op.

Hieronder vind je een overzicht van de arrangementen die we aanbieden. Klik op ‘Alle info’ of op de foto voor uitgebreide informatie.

Wandel arrangement

Fuerteventura wandelen

Groepsarrangement voor de echte wandelliefhebber.

Dagelijks een korte of langere wandeling, naar de mooiste plekken van het eiland. Voldoende tijd om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Wandel+yoga arrangement

wandelen + yoga arrangement

Groepsarrangement voor wandelliefhebbers die ook van yoga houden.

Dagelijks een korte of langere wandeling, naar de mooiste plekken van het eiland. Drie yoga-sessies. Voldoende tijd om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Racefiets arrangement

Bij het racefiets arrangement maken we diverse mooie tochten door het centrale berglandschap van Fuerteventura en langs de kust. Kortere en langere tochten worden afgewisseld, zodat je ook tijd hebt om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Neem je eigen racefiets mee of huur een hele goede via ons.

Fitness Retreat

Fitness Retreat Fuerteventura

Kick start a new heathy lifestyle or continue on your amazing fitness journey in the year round sunshine of Fuerteventura.  With fresh healthy meals, luxury accommodation and a full itinerary all included in the package; all you have to worry about is training hard and recovering well.

(The main language during this retreat will be English!)

This retreat is organised in close cooperation with Team BK Fit.

Racefiets arrangement (beginners)

Fuerteventura racefietsen

Bij het beginners racefiets arrangement besteden we de eerste dagen aandacht aan de basis racefietstechnieken: remmen, schakelen, klimmen & dalen. Verder maken we diverse mooie tochten door het centrale berglandschap van Fuerteventura en langs de kust. De lengte van de tochten wordt in de loop van de week opgebouwd, waarbij je ook tijd hebt om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Neem je eigen racefiets mee of huur een hele goede via ons.

Toerfiets arrangement

Groepsarrangement voor wie al fietsend Fuerteventura wil verkennen.

Dagelijks een fietstocht van 30 – 70 kilometer. We verkennen het heuvelachtige binnenland, de ruige westkust en pittoreske Spaanse dorpjes & restaurantjes.En uiteraard tijd om lekker te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Je kan deelnemen op een ‘gewone’ of een elektrische fiets. Neem je eigen fiets mee of huur een goede via ons.

Gezond & Fit & Fun arrangement

Gezond & Fit & Fun arrangement

Groepsarrangement voor wie op zoek is naar gezonde energie.

Een zeer gevarieerd programma van: wandelingen, yoga sessies, workshops over voeding, gezondheid & ademhaling.