Vanuit Villa Vital organiseren wij diverse arrangementen voor ‘actieve rustzoekers’, gasten die houden van een actieve en gezonde leefstijl.

Kleinschaligheid, vrijheid en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. De groepen bestaan daarom uit maximaal 10 (volwassen) deelnemers.
Wil je een arrangement boeken voor een grotere groep? Neem dan even contact op.

Hieronder vind je een overzicht van de arangementen die we aanbieden. Klik op ‘Alle info’ of op de foto voor uitgebreide informatie.

Wandel arrangement

Fuerteventura wandelen

Groepsarrangement voor de echte wandelliefhebber.

Dagelijks een korte of langere wandeling, naar de mooiste plekken van het eiland. Voldoende tijd om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Wandel+yoga arrangement

wandelen + yoga arrangement

Groepsarrangement voor wandelliefhebbers die ook van yoga houden.

Dagelijks een korte of langere wandeling, naar de mooiste plekken van het eiland. Drie yoga-sessies. Voldoende tijd om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Racefiets arrangement

Bij het racefiets arrangement maken we diverse mooie tochten door het centrale berglandschap van Fuerteventura en langs de kust. Kortere en langere tochten worden afgewisseld, zodat je ook tijd hebt om te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Neem je eigen racefiets mee of huur een hele goede via ons.

Toerfiets arrangement

fietsen op fuerteventura

Groepsarrangement voor wie al fietsend Fuerteventura wil verkennen.

Dagelijks een fietstocht van 30 – 70 kilometer. We verkennen het heuvelachtige binnenland, de ruige westkust en pittoreske Spaanse dorpjes & restaurantjes.En uiteraard tijd om lekker te relaxen bij het verwarmde zwembad.

Je kan deelnemen op een ‘gewone’ of een elektrische fiets. Neem je eigen fiets mee of huur een goede via ons.

Familie & vrienden arrangement

family

Een exclusief arrangement met je eigen groep (6 – 10 personen). Verblijf op onze luxe villa met verwarmd zwembad & uitgebreid ontbijt. De rest van het programma (activiteiten, lunch, diner) bepaal je zelf in overleg met ons.